Viineriminestroone
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Pastatoidud, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Viineriminestroone

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    viinereid
  • 1
    sibul
  • 2
    porgandit
  • 2
    (100 g) lehtselleri vart
  • 1
    (200 g) väike suvikõrvits
  • 1 sl
    õli
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 purk
    (420/210 g) valgeid ube tomatikastmes
  • 8 dl
    vett
  • 1
    aedviljapuljongikuubik
  • 3 sl
    tomatikastet
  • 1 pakk
    (200 g) rohelisi külmutatud ubasid
  • 1.5 dl
    pastat
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Peale:
  • riivitud parmesani
 

Valmistamisjuhend

Tükelda viinerid. Koori ja tükelda sibul ja porgand. Viiluta lehtselleri varred. Lõika suvikõrvits pikuti neljaks. Lõika pehme sisu välja ja tükelda suvikõrvits.

Rösti suvikõrvitsa- ja viineritükke kuivas teflonpotis, kuni need muudavad värvi. Tõsta viinerid ja suvikõrvitsad potist välja.

Pane potti õli, oota, kuni see on kuum ning kuumuta selles sibulat, porgandit ja selleritükke. Lisa oad koos kastmega, vesi, puljongikuubik, tomatipüree ja pasta. Keeda umbes 7 minutit.

Lisa viinerid, suvikõrvitsad, külmutatud oad ja maitseained. Keeda mõni minut. Paku supi juurde riivitud parmesani.