Otse sisu juurde
Prisma
Tooted

Aasiapärane kartulisalat

See kartulisalat on inspiratsiooni ammutanud Aasia köögist. Maitsva ja vürtsika salati saladus peitub küüslaugu- ja tšillikastmes. Salat ei sisalda majoneesi ega piimatooteid ning sobib suurepäraselt ka veganitele.

Koostiosad (6 portsjonit):

1 kg keedetud kartuleid (kõvemapoolseid)

2 vart rohelist sibulat

1 väike punane sibul

pool potitäit koriandrit

125 g rediseid

maitse järgi küüslaugu-tšillikastet

1 tl röstitud seesamiõli

1 tl sojakastet

Kaunistuseks:

rohelist sibulat, seesamiseemneid, koriandrit

Valmistamine:

  1. Pese kartulid ja poolita suuremad. Keeda kartuleid koorega soolases vees (1 tl soola 1 l vee kohta). Kurna ja jahuta.
  2. Haki roheline ja punane sibul, koriander. Viiluta redised.
  3. Sega kõik koostisosad kausis kokku ja lisa maitseks küüslaugu-tšillikastet.
  4. Serveerimisel kaunista hakitud rohelise sibula, koriandri ja seesamiseemnetega.

Koostisosad leiad mugavalt ePrismast: