
Retseptid
Tuunikalasalat sidrunikastmega
Kreemjas kanasalat punase kapsa ja maapähklitega
Värviline vitamiinisalat
Ingveriforell wasabi-kartulipüreega
Rukkijahus praetud rääbis
Praetud koha veinikastme ja kollase peedi püreega
Mahlane õunakook vanillikastmega
Roosa bool
Vaarika Spritz
Alkovaba Hugo
Krõpsudega kartulisalat
Aasiapärane kartulisalat
Itaalia kartulisalat
Imeline rabarberikook
Grillitud lõheviilud kurgisalsaga
Grillitud mais Mehhiko moodi
Peened seeneampsud
Pitakebab
Bruschetta – ajatu klassika Itaalia köögist
Grillitud halloumi-suvikõrvitsarullid
Krõbedad porgandid peekonis
Ahjukartulid suitsulõhetäidisega
Ahjujäätis
Rullbiskviit jäätisega
Jäätisevõileivad
Kuku sabzi ehk pärsiapärane ürdi-ricottavorm
Sidruni-mooniseemne-ricottakook rabarbrikompotiga
Iirisepätsid pekaanipähklitega
12 portsjonit
Sidrunipasha
6 portsjonit
Tšilli-šokolaadikook
15 portsjonit
Vürtsikas Kuradi tšillimoos
Aasiapärane kapsa-porgandisalat „Coleslaw“
8 portsjonit
Kamamagus, sinimustvalge
Kilu, hoopis salatikausis
Krapsakas hapukapsas peediga
Burrito ehk köögivilja-riisi tortilla salsa kastmega
8 portsjonit
Isetehtud granola troopilise smuutiga
4 portsjonit
Kikerherne-nori burger kurgimajoneesi ja friikartulitega
4 portsjonit
Kodune seitan ahju juurviljade ja tomati-ürdi kastmega
4 portsjonit
Tiramisu vegan mascarponest
4 portsjonit
Kõrvitsaorsoto kanaga
5 portsjonit
Raamen
4 portsjonit
Aroonia-õunamahl
3-4 liitrit
Lihtne sidrunipasta
1 portsjon (20min)
Taipärane kalasupp
4 portsjonit
Maasikakohupiim
4 portsjonit (15min)
Praetud riis kanaga
2 portsjonit (15min)
Alkovaba glögisour (V)
Hõõgveini-vahukas
Piparkoogimaitseline kakao