Alusta roa valmistamist mädarõikavõist. Pese ja koori mädarõikajuur. Riivi mädarõigast nii palju, et saad umbes teelusikatäie. Lisa riivitud rõigas ja sool või peale ning sega kõik kiirelt omavahel kokku. Pane maitsevõi väiksele küpsetuspaberile, suru vorstikeseks ja keera paber tihedalt kokku. Jäta maitsevõi sügavkülma roa valmimist ootama.
Järgmiseks valmista seenekaste. Esmalt kuumuta puljong. Seejärel koori sibul ja haki see peeneks. Kuumuta pannil veidi võid ja prae sibul madalal kuumusel klaasjaks. Ära sibulat pruunistuda lase!
Samal ajal puhasta ja viiluta seened. Eemalda pannilt praetud sibul, pane seened pannile ning prae 4-5 minutit, seeni paar korda segades. Lisa pannile praesibul ja lusikatäis jahu. Prae kõik koos veel kergelt läbi. Lisa seenesegule soola ja musta piprat, kalla peale osa kuumast puljongist ja lase kastet segades sel tasakesi keema tõusta. Lisa puljong järgmises kahes osas, kastmel vahepeal pakseneda lastes. Kui kaste on soovitud paksusega, keera pliit kinni ja lisa alles siis creme fraiche. Sega kõik läbi, et kaste oleks kenastu ühtlane. Jäta kaste kaane alla kalade praadimist ootama.
Pane köögilauale küpsetuspaber ja pane kohafileed selle peale, nahk allpool. Lõika kumbki filee pooleks. Maitsesta kohafileed soola, pipra ja paprikapulbriga. Pane paberile ka jahu ning paneeri fileesid mõlemast küljest jahu sees.
Sulata pannil või ning tõsta kalafileed pannile, nahk allpool. Prae fileed mõlemalt poolt kuldpruuniks, kummalegi küljele u 3-4 minutit.
Võta külmikust maitsevõi ja lõika sellest 4 0,5 cm paksust viilukest.
Serveerimiseks tõsta taldrikule kuuma seenekastet, selle kõrvale kalafileed ja paar keedetud kartulit. Aseta kalafileede peale mädarõikavõi viilud. Soovi korral võid kõige peale veel veidi mädarõigast riivida.