Koostisosad (4 portsjonit):
Kartulid:
4 suurt kartulit
Täidis:
150 g kuumsuitsulõhet
½ punast sibulat
½ potti tilli
150 g maitsestamata toorjuustu
½ dl majoneesi
½ tl sinepit
musta pipart maitse järgi
Klassikalised ahjukartulid saavad uue kuue tänu pehmele suitsulõhekreemile. Lihtne valmistada, maitserikas ja täiuslik valik nii argiõhtuks kui pidulikumale lauale.
Valmistusaeg: u 1 tund (millest 15 min aktiivset)
Kartulid:
4 suurt kartulit
Täidis:
150 g kuumsuitsulõhet
½ punast sibulat
½ potti tilli
150 g maitsestamata toorjuustu
½ dl majoneesi
½ tl sinepit
musta pipart maitse järgi
Pese kartulid ja torka neisse kahvliga mõned augud. Küpseta 200 °C juures 50–60 minutit või kuni kartulid on seest pehmed.
Valmista täidis. Haki suitsulõhe väikesteks tükkideks. Koori ja haki sibul peeneks. Haki ka till.
Sega kausis lõhe, sibul, till, toorjuust, majonees ja sinep. Maitsesta musta pipraga.
Lõika küpsenud kartulitel keskelt lõhe sisse ja vajuta veidi lahti. Täida suitsulõhekreemiga ja serveeri soojalt.