Koostisosad:
Blossa 25
3 dl vahukoort
1 sl suhkrut
1 tl peenelt riivitud sidrunikoort (ainult kollane välimine kiht, mitte valge osa)
Kui sulle meeldib juua Blossat soojalt, saad seda hõlpsasti vahukoorega kaunistades pidulikumaks muuta. Kuna Blossa 25 sisaldab sidrunit, oleme andnud ka koorele sidrunise nüansi, et lisada joogile veelgi värskust.
Blossa 25
3 dl vahukoort
1 sl suhkrut
1 tl peenelt riivitud sidrunikoort (ainult kollane välimine kiht, mitte valge osa)
Vala vahukoor kaussi ja vahusta, kuni see muutub kohevaks, kuid mitte päris kõvaks. Vaata, et see jääks kerge ja õhuline.
Kui koor hakkab vahustuma, lisa suhkur. Vahusta õrnalt edasi, kuni koostisosad on hästi segunenud.
Pese sidrun ja riivi peenelt selle koor. Kasuta vaid kollast välimist osa, sest valge kiht on mõru.
Sega riivitud sidrunikoor õrnalt spaatliga vahukoore sisse.
Tõsta sidrunivahukoor lusikaga soojale Blossa 25 glögile (tassis või klaasis) ja serveeri kohe. Vahukoor sulab veidi ning annab hõõgveinile mõnusa tsitruselise värskuse!