Otse sisu juurde
Prisma
Tooted
KontoSujuvam ostlemine ja Konto boonusega kuni 3% raha tagasiLogi sisse Konto kliendina ja kogud igalt ostult Konto boonust kuni 3%.Loe Konto kohta

Lihtne biscoff-tiramisu

Karamelline küpsisekreem, kohv ja mascarpone teevad sellest tiramisust tõelise maiuse. Valmistamine on lihtne ja kiire – parim serveerida külmalt pärast mõnetunnist seismist külmkapis.

Mitu tundi (aktiivset tegevust 15 min)

8 portsjonit

Koostisosad (8 portsjonit):

1½ dl (u ½ purki) karamellimaitselist küpsisekreemi (nt Lotus Biscoff)

250 g (1 karp) mascarpone juustu

4 dl vahukoort

250 g (1 pakk) karamellimaitselisi küpsiseid (nt Lotus Biscoff)

1 dl kanget kohvijooki

Kate:

tumedat kakaopulbrit

Valmistamine

Sega kausis kokku küpsisekreem ja mascarpone. Lisa vahukoor ja vahusta segu kohevaks kreemiks.

Jäta neli küpsist kaunistuseks. Kasta pooled küpsised jahtunud kohvi sisse ja laota vormi põhjale. Kata poole kreemiga. Kasta ülejäänud küpsised kohvi sisse, laota peale teine kiht ja kata ülejäänud kreemiga. Hoia tiramisut vähemalt kolm tundi külmkapis, et maitsed jõuaksid seguneda.

Vahetult enne serveerimist sõelu peale kakaopulbrit ja kaunista küpsistega.