Otse sisu juurde
Prisma
Tooted

Bruschetta – ajatu klassika Itaalia köögist

Röstitud ciabattaviilud saavad rikkaliku katte, mis koosneb punasest pestost, mustadest oliividest ja juustust. Lühikese küpsetamise järel kaunistatakse need värske tomati ja basiilikuga. Suurepärane suupiste pidulauale või kiire eelroog!

Valmistusaeg: 15 minutit

Koostisosad (4 portsjonit):

4 viilu ciabattat

1 sl oliiviõli

4 sl punast pestot

8 viilu juustu (nt mozzarella või gouda)

8 musta oliivi

1 tomat

värsket basiilikut

Valmistamine:

  1. Aseta ciabattaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista neile oliiviõli.

  2. Määri igale viilule 1 sl punast pestot. Aseta peale juustuviilud ja viilutatud oliivid.

  3. Küpseta 225 °C ahjus umbes 5 minutit, kuni juust sulab ja leib on kergelt krõbe.

  4. Tõsta kuumadele bruschettadele viilutatud tomatit ja mõned basiilikulehed. Serveeri kohe.

Vajalikud koostisosad leiad ePrismast: