Koostisosad (6 portsjonit):
Salsa
3 tk hurmaad
1 tk pirn
2 tk porgandit
1 tk tšilli
3 sl hakitud koriandrit
1/2 sidruni mahl
1/2 tl soola
1/2 tl suhkrut
Krõpsud
4 tk suurt nisutortillat
1/2 dl õli
2 tl tšillimaitseainet
1/2 tl meresoolahelbeid

Isetehtud ja tšilliga maitsestatud krõbedad tortillakrõpsud maitsevad suurepäraselt koos puuviljase salsaga.
Salsa
3 tk hurmaad
1 tk pirn
2 tk porgandit
1 tk tšilli
3 sl hakitud koriandrit
1/2 sidruni mahl
1/2 tl soola
1/2 tl suhkrut
Krõpsud
4 tk suurt nisutortillat
1/2 dl õli
2 tl tšillimaitseainet
1/2 tl meresoolahelbeid
Pese hurmaad ja pirn ning lõika need väga väikesteks kuubikuteks. Koori ja tükelda porgandid. Haki tšilli ja koriander peeneks. Sega puuviljad, porgandid, tšilli ja koriander kausis.
Sega sidrunimahl soola ja suhkruga, kuni need lahustuvad, seejärel vala segu salsa hulka ja sega läbi.
Lõika tortillad kolmnurkadeks ja aseta need küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Sega õli ja tšillimaitseaine ning pintselda segu tortillade mõlemale küljele. Küpseta kahes osas 175 °C juures 10–15 minutit, kuni krõpsud on kuldsed ja krõbedad. Jahuta restil.
Nipp: Krõpsud püsivad krõbedad, kui hoiad neid tihedalt suletud karbis.
