Salat forelli, kinoa ja köögiviljadega
Prisma uued Kotimaista sarja kalatooted on valmistatud Soomes kasvatatud kaladest. Graavi- ja suitsukala kõrval on ka värske kala, lisaks vikerforellile siiga, koha ja isegi Soome rääbiseid! Palusime tuntud toidublogijal, Mari-Liis Iloveril Kotimaista toodetest midagi maitsvat valmistada.
Mari-Liis haaras poest kaasa meemarinaadis forelliribad ja meisterdas neist tervisliku ja maitsva bowl-stiilis salati. Et kala on mugavasti täiesti kasutusvalmis ja maitsestatud, on vaja see vaid kiirelt pannil läbi praadida.
Salatikaussi ladus ta kinoa ja kuhja köögivilju, aga loomulikult võib seda varieerida vastavalt sellele, mis isutab või mis parasjagu kapis olemas. Kõige peale pannil kiirelt läbi praetud forelliribad ja ongi valmis!