Otse sisu juurde
Prisma
Tooted
KontoSujuvam ostlemine ja Konto boonusega kuni 3% raha tagasiLogi sisse Konto kliendina ja kogud igalt ostult Konto boonust kuni 3%.Loe Konto kohta

Salat forelli, kinoa ja köögiviljadega

Prisma uued Kotimaista sarja kalatooted on valmistatud Soomes kasvatatud kaladest. Graavi- ja suitsukala kõrval on ka värske kala, lisaks vikerforellile siiga, koha ja isegi Soome rääbiseid! Palusime tuntud toidublogijal, Mari-Liis Iloveril Kotimaista toodetest midagi maitsvat valmistada.

Mari-Liis haaras poest kaasa meemarinaadis forelliribad ja meisterdas neist tervisliku ja maitsva bowl-stiilis salati. Et kala on mugavasti täiesti kasutusvalmis ja maitsestatud, on vaja see vaid kiirelt pannil läbi praadida. Salatikaussi ladus ta kinoa ja kuhja köögivilju, aga loomulikult võib seda varieerida vastavalt sellele, mis isutab või mis parasjagu kapis olemas. Kõige peale pannil kiirelt läbi praetud forelliribad ja ongi valmis!

Koostisosad (kahele - kolmele)

1 kotike(75 g) kinoat, mitmevärviline on tore

1 sl oliiviõli

1 pakk ehk 250 g Kotimaista vikerforelliribasid meemarinaadis

1,5 dl külmutatud edamame ube

1 porgand

1 avokaado

1 lühike kurk

3 redist

hakitud rohelist sibulat

sojakastet

laimimahla

soola

Valmistamine

Keeda kinoa vastavalt pakendi juhisele. Jahuta.

Keeda edamame ube vees paar minutit, loputa sõelal külma vee all ja lase jahtuda. Kuumuta pannil õli, pane forellitükid otse pakendist pannile ja prae 5 minutit, sega aeg-ajalt.

Tõmba porgand laastudeks või riivi. Viiluta avokaado, kurk ja redis. Lao kõik ained kaussi, maitsesta sojakastme ja laimimahlaga. Raputa peale rohelist sibulat. Sega kergelt läbi.

Koostisosad leiad mugavalt ePrismast: