Otse sisu juurde
Prisma
Tooted
KontoSujuvam ostlemine ja Konto boonusega kuni 3% raha tagasiLogi sisse Konto kliendina ja kogud igalt ostult Konto boonust kuni 3%.Loe Konto kohta

Kreemjas kanasalat punase kapsa ja maapähklitega

Imeliselt värske ja krõmpsuv kana-teriyaki salat on täis värvilisi hooajalisi köögivilju. Maitsev kaste muudab salati eriti mahlaseks.

Koostisosad (2 portsjonit):

1 kanafilee

0,5 dl sojakastet

praadimiseks õli

1 kott Hetki Ameerika salatisegu

1 väike kurk

1 keskmine porgand

Veerand väiksemat punast kapsast

Tai või tavalist basiilikut

Väike peotäis soolapähkleid

Valmistamine

Lõika kanafilee ristipidi õhukesteks ribadeks. Pane kanaribad kaussi, kalla peale sojakaste ja jäta 30 minutiks maitsestuma. Prae kanaribad pannil läbi ja jäta jahtuma.

Koori porgand ja tõmba see juurviljakoorijaga pikkadeks laastudeks. Viiluta kapsaveerandik õhukesteks ribadeks. Lõika kurk õhukesteks ratasteks. Haki soolapähklid veidi väiksemaks.

Tõsta salativaagnale või kaussi esmalt Hetki salatisegu ning sega see kastmega kergelt läbi. Seejärel lisa kurgiviilud, porgandilaastud, kapsaribad, maapähklid, basiilikulehed (jäta paar lehte kaunistuseks ka) ja praetud kanaribad ning sega veel veidi. Kaunista basiilikuga.