Koostisosad (2 portsjonit):
1 kanafilee
0,5 dl sojakastet
praadimiseks õli
1 kott Hetki Ameerika salatisegu
1 väike kurk
1 keskmine porgand
Veerand väiksemat punast kapsast
Tai või tavalist basiilikut
Väike peotäis soolapähkleid
Imeliselt värske ja krõmpsuv kana-teriyaki salat on täis värvilisi hooajalisi köögivilju. Maitsev kaste muudab salati eriti mahlaseks.
1 kanafilee
0,5 dl sojakastet
praadimiseks õli
1 kott Hetki Ameerika salatisegu
1 väike kurk
1 keskmine porgand
Veerand väiksemat punast kapsast
Tai või tavalist basiilikut
Väike peotäis soolapähkleid
Lõika kanafilee ristipidi õhukesteks ribadeks. Pane kanaribad kaussi, kalla peale sojakaste ja jäta 30 minutiks maitsestuma. Prae kanaribad pannil läbi ja jäta jahtuma.
Koori porgand ja tõmba see juurviljakoorijaga pikkadeks laastudeks. Viiluta kapsaveerandik õhukesteks ribadeks. Lõika kurk õhukesteks ratasteks. Haki soolapähklid veidi väiksemaks.
Tõsta salativaagnale või kaussi esmalt Hetki salatisegu ning sega see kastmega kergelt läbi. Seejärel lisa kurgiviilud, porgandilaastud, kapsaribad, maapähklid, basiilikulehed (jäta paar lehte kaunistuseks ka) ja praetud kanaribad ning sega veel veidi. Kaunista basiilikuga.