Viineri-tortiljarullid ja maisisalsa
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab teravilja, Lastepidu, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Piknik

Viineri-tortiljarullid ja maisisalsa

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4
    nisutortiljat
  • 8
    grillviinerit
  • 2
    viilutatud tomatit
  • 4
    salatilehte
  • 2 sl
    majoneesi
  • 2 sl
    tomatikastet
  • Salsa:
  • 200 g
    külmutatud maisi
  • 1
    sibul
  • 1
    punane tšilli
  • 1 sl
    rapsiõli
  • 1 sl
    laimimahla
  • 3 sl
    hakitud peterselli ja koriandrit
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Sega sulanud maisi hulka peenestatud sibul, viilutatud tšilli ja muud koostisained. Lase mõnda aega maitsestuda.

Grilli viinerid ja kuumuta grillil kiiresti ka tortiljad. Pane iga tortilja peale salatileht, paar tomativiilu, 2 viinerit ja keera rulli. Sega omavahel majonees ja tomatikaste ning vala segu rullidele. Paku juurde maisisalsat.