
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Vähirisoto
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Pehme maitsega vähirisoto valmib aeglaselt keetes. Valmis risoto pinnale puista riivitud parmesani ja hakitud tilli. Vaata lihtsa risoto retsepti.
Koostisosad
-
1punane sibul
-
2küüslauguküünt
-
3 slõli
-
2 dlrisotoriisi
-
1 dlvalget veini
-
6 dlkuuma kalapuljongit
-
1 dlkoort
-
2 slvõid
-
400 g(1 suur või 2 väikest purki) vähisabasid soolvees
-
musta pipart
-
4 slriivitud parmesani
-
hakitud tilli
Valmistamisjuhend
Koori ja peenesta sibulad. Kuumuta sibulaid õlis, lisa riis ja kuumuta segades, kuni riis muutub läbipaistvaks. Lisa valge vein ja sega. Kui valge vein on imendunud, lisa kulbitäie kaupa kuuma kalapuljongit, kogu aeg segades.
Kui riis on peaaegu pehme, lisa koor ja või ning keeda veel hetk. Sega hulka vähisabad. Maitsesta musta pipra ja vajaduse korral soolaga. Puista pinnale riivitud parmesani ja hakitud tilli.