Vahemerepärased põrsaküljed
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Vahemerepärased põrsaküljed

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Põrsaküljed maitsevad hästi koos aedviljaga. Külmutatud aedviljadega saab toidule lihtsalt ja soodsalt maitset ja värvi anda. Külmutatud aedvilju ei ole vaja enne kokkamist üles sulatada. Valmis põrsakülgedele lisatakse basiilikut.

Lisa

Koostisosad

  • 6
    põrsakülge
  • 1 sl
    õli
  • 2 sl
    sinepit
  • 1 tl
    pihvimaitseainet
  • 1 tl
    soola
  • 3 dl
    vett
  • 1
    lihapuljongikuubik
  • 1 pakk
    (500 g) külmutatud ahju- ja grillaedvilju
  • 1 purk
    (400 / 240 g) konserveeritud kirsstomateid
  • Lisaks:
  • 0.5 dl
    peenestatud basiilikut
 

Valmistamisjuhend

Lõika põrsakülgede küljepekki kääridega paar sälku. Prae külgesid õlis umbes 3 minutit mõlemalt poolt. Tõsta küljed madalasse ahjuvormi. Pigista külgedele sinepit ning raputa peale pihvimaitseainet ja soola. Määri maitseained noaga laiali. Vala praepannile vesi ja murenda hulka puljongikuubik. Kuumuta keemiseni ja vala ahjuvormi. Pane liha 20 minutiks 200-kraadisesse ahju. Seejärel tõsta temperatuur 225 kraadini.

Võta vorm ahjust ja puista peale külmutatud aedviljad. Vala peale ka kirsstomatid koos vedelikuga. Küpseta veel 30 minutit. Võta vorm ahjust ja kata fooliumiga. Lase 5 minutit tõmmata. Raputa pinnale basiilikut.