Tomati-pestosupp
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Itaalia

Tomati-pestosupp

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Tomatisupile annavad maitse pesto ja valge sibul. Serveeri tomati-pestosuppi törtsu crème fraîche’iga.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    sibul
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 2
    küüslauguküünt
  • 4 sl
    punast pestot
  • 2 purki
    (400/260 g tk) tomatikonservi või tomatipastat
  • 2 dl
    vett
  • 1
    köögiviljapuljongikuubik
  • 1
    tops (150 g) crème fraîche’i
  • 2 sl
    fariinsuhkrut
  • veidi soola
  • veidi purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda sibul ja kuumuta potis õliga klaasjaks. Lisa kooritud ja purustatud küüslauk, pesto ja tomatikonserv. Loputa purgid veega ning vala loputusvesi potti. Purusta puljongikuubik potti. Keeda 10-15 minutit.

Lisa veidi crème fraîche’i ja maitseained. Püreesta supp nuimiksriga. Kuumuta ning serveeri ülejäänud crème fraîche’iga.