Tex-mex-vorstisupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab veiseliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sealiha, Veiseliha, Linnuliha, Pearoog

Tex-mex-vorstisupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    viinereid
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 2
    porgandit
  • 3
    kartulit
  • 1
    küüslauguküüs
  • 2 sl
    tex-mex-maitsesegu
  • 8 dl
    vett
  • 1
    aedvilja- või lihapuljongikuubik
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 1 purk
    (420/210 g) valgeid ube tomatikastmes
  • 1
    roheline paprika
  • 1 pakk
    (200 g) külmutatud maisi
  • 2 sl
    peenestatud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Tükelda viinerid. Koori ja peenesta sibul. Koori ja tükelda porgandid ja kartulid. Prae viineritükid poti põhjas. Tõsta kõrvale. Lisa potti õli ja sibulad. Lisa porgandid ja kartulid. Pressi hulka küüslauguküüs. Lisa maitsesegu, vesi ja puljongikuubik. Keeda väikesel kuumusel, kuni aedviljad on peaaegu küpsed.

Lisa viineritükid, tomatipüree, oad, tükeldatud paprika ja mais. Keeda veel mõni minut. Kaunista peterselliga.