Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
700 gpõrsa sisefileed
-
1 tlsoola
-
0.6 tlpurustatud musta pipart
- Täidis:
-
2 dlkuivatatud aprikoose
-
1 tlriivitud sidrunikoort
-
1 tlrosmariini
-
tšillimaitseainet
- Praadimiseks:
-
õli
- Sidumiseks:
-
kööginööri või kokteiltikke
Valmistamisjuhend
Eemalda fileelt kelme ja rasv. Tee filee keskele sisselõige kuni poole paksuseni. Lõika filee üheks tükiks lahti, alates filee servast. Vasarda filee kergelt üle. Maitsesta soola ja pipraga.
Tükelda aprikoosid ja maitsesta. Määri täidis fileele. Keera rulli ja seo kinni kööginööri või fikseeri kokteiltikkudega.
Kuumuta pannil õli ja pruunista filee pind. Maitsesta kergelt soola ja pipraga.
Lükka lihatermomeeter rulli kõige paksemasse kohta. Küpseta 125-kraadises ahjus, kuni liha sisetemperatuur on umbes 80 kraadi. Keera rull korraks fooliumisse tõmbama. Lõika rull viiludeks.