
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
600 gsuvikõrvitsat
-
2 slrapsiõli
-
0.8 tlsoola
-
purustatud musta pipart
-
800 gpurustatud tomatit
-
1 slsuhkrut
-
1 tlkuivatatud münti
-
2 slsojakastet
-
1 dltükeldatud värskeid ürte (basiilikut, peterselli, tüümiani)
-
3 dlköögikoort
-
9lasanjeplaati
-
360 g(2 pakki à 180 g) kitsejuustu
Valmistamisjuhend
Loputa ja viiluta suvikõrvitsad. Kuumuta pannil õli ja prae suvikõrvitsaviile. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa purustatud tomat, suhkur, münt ja sojakaste. Hauta 10 minutit. Lisa värsked ürdid ja köögikoor. Lao ahjuvormi kihiti lasanjeplaate, tomati-suvikõrvitsakastet ja viilutatud kitsejuustu.
Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas 35–40 minutit või kuni lasanjeplaadid on küpsed. Lase mõni minut tõmmata ja paku koos rohelise salatiga.