Spelta-apelsinipannkoogid
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piknik, Puuviljad, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab tsitruseid

Spelta-apelsinipannkoogid

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Alusta päeva pannkookidega või küpseta apelsinipannkooke magustoiduks. Pannkoogid sobivad ka lõunaooteks. Pannkookide apelsinitäidises on nii apelsinimahla kui ka värsket apelsini.

Lisa

Koostisosad

  • 3
    kanamuna
  • 4 dl
    piima
  • 1.5 dl
    pooljämedat speltajahu
  • 1 dl
    nisujahu
  • 3 sl
    sulatatud margariini
  • 1 sl
    suhkrut
  • 0.5 tl
    soola
  • 1
    apelsini riivitud koor
  • Praadimiseks:
  • margariini
  • Apelsinitäidis:
  • 2
    värsket apelsini
  • 50 g
    margariini
  • 1 dl
    tuhksuhkrut
  • 1 dl
    äsja pressitud apelsinimahla
 

Valmistamisjuhend

Klopi munad kausis lahti. Sega hulka piim, jahu ja sulatatud margariin. Maitsesta suhkru, soola ja riivitud apelsinikoorega. Küpseta tainast õhukesi pannkooke.

Koori apelsinid ja lõika vahekelmeta sektoriteks. Puhasta pann. Sulata pannil rasvaine ning sega hulka tuhksuhkur ja mahl. Kasta pannkoogid ükshaaval kastmesse ja voldi neljaks. Tõsta soojad pannkoogid taldrikutele ja paku juurde apelsinisektoreid.