Seemnerikas näkileib tatrajahust
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab pähkleid, Eelroog

Seemnerikas näkileib tatrajahust

24 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2 dl
    tatrajahu
  • 1 dl
    seesamiseemneid
  • 1 dl
    päevalilleseemneid
  • 1 dl
    kõrvitsaseemneid
  • 0.5 dl
    linaseemneid
  • 1 tl
    soola
  • 2.5 dl
    kuuma vett
  • 3 sl
    rüpsiõli
  • 1.5 sl
    tükeldatud rosmariini (soovi korral)
 

Valmistamisjuhend

Sega kausis jahu, seemned ja sool. Lisa vesi ja õli. Sega läbi. Kalla taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Aseta küpsetuspaber taigna peale ja suru taigen peopesadega ühtlaseks nii, et see katab kogu küpsetusplaadi. Eemalda paber. Vajuta rosmariin leiva pinnale. Küpseta 150 kraadi juures 50–60 minutit.