
Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1sibul
-
2küüslauguküünt
-
1 sloliiviõli
-
2pudrukartulit
-
6 dlaedviljapuljongit
-
2 purki(u 390/240 g) artišokisüdameid soolvees
-
1 purk(250 g) mascarpone't
-
1 tltüümiani
-
soola
-
purustatud musta pipart
- Peale:
-
5 slmetspähkleid
-
1väike küüslauguküüs
-
4 slriivitud parmesani
Valmistamisjuhend
Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Kuumuta sibulat ja küüslauku potis õli sees. Koori ja tükelda kartulid. Lisa kartulid koos aedviljapuljongiga potti. Keeda, kuni kartulid on peaaegu pehmed. Nõruta artišokid. Lisa need koos juustuga potti. Lase keema tõusta. Püreesta ning maitsesta tüümiani, soola ja pipraga. Purusta pähklid ja rösti kiiresti kuival kuumal pannil. Haki hulka küüslauguküüs. Tõsta segu kaussi ja lase jahtuda. Sega hulka riivitud parmesan. Paku lisandit supi juurde.