Rebitud tex-mex-põrsaliha
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sealiha, Pearoog

Rebitud tex-mex-põrsaliha

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Selle rebitud põrsaliharoa saladusteks on koola, takomaitseaine ja tšillipasta. Vaata mahlase ja vürtsika tex-mex-põrsaliha õpetust. Paku rebitud põrsaliha juurde tortiljasid või pitaleibasid ning aedvilja.

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    põrsa kaelakarbonaadi
  • Keeduleem:
  • 5 dl
    koolajooki
  • 5 dl
    vett
  • 1
    lihapuljongikuubik
  • 1 dl
    ketšupit
  • 3 sl
    takomaitseainet
  • Maitseleem:
  • 1.8 dl
    keeduleent
  • 1 dl
    koolajooki
  • 2 sl
    kristall-roosuhkrut
  • 2 sl
    sojakastet
  • 1 sl
    takomaitseainet
  • 1 tl
    tšillipastat
 

Valmistamisjuhend

Lase keeduleeme koostisained keema. Lisa lihatükk ja keeda kaks tundi. Tõsta liha leemest välja ja mähi kilesse. Seejärel mähi filee veel ka fooliumisse. Lase vähemalt 20 minutit seista või korralikult maha jahtuda. Jäta osa keeduleemest maitseleeme jaoks alles.

Keeda maitseleeme koostisaineid 5 minutit. Küpseta liha kuumal grillil, kuni pind saab kauni värvi. Tõsta liha lõikelauale ning rebi kahe kahvliga ribadeks. Tõsta liharibad sooja maitseleeme sisse. Paku liha juurde tortiljasid või pitaleibasid ning aedvilja.