Põrsalihavardad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Jaanid, Varu aega, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba, Grill, Piknik

Põrsalihavardad

4 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 350 g
    põrsašnitslit
  • 1
    punane paprika
  • küüslauguküüsi, soovi korral
  • Marinaad:
  • 0.5 dl
    sojakastet
  • 2 sl
    fariinsuhkrut
  • 2 sl
    punase veini äädikat
  • 1.5
    tähtaniisi
  • 1 sl
    riivitud ingverit
  • 1
    viilutatud küüslauguküüs
  • 1 sl
    tomatipüreed
  • 1 tl
    tšillipuru
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 0.5 tl
    soola
 

Valmistamisjuhend

Lõika liha paarisentimeetristeks kuubikuteks. Pane lihatükid gripkotti. Sega omavahel marinaadi koostisained ja vala marinaad lihatükkidele. Sulge gripkott ja lase umbes 3 tundi maitsestuda. Lase lihatükid marinaadist puhtaks nõrguda ja lüki need paprikatükkidega vaheldumisi külmas vees leotatud bambusest grillvarrastele. Soovi korral võid varrastele lükkida ka kooritud küüslauguküüsi. Grilli vardaid korralikul kuumusel, vahepeal keerates ja marinaadi peale pintseldades, kuni liha on täiesti küps.