Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
350 gpõrsašnitslit
-
1punane paprika
-
küüslauguküüsi, soovi korral
- Marinaad:
-
0.5 dlsojakastet
-
2 slfariinsuhkrut
-
2 slpunase veini äädikat
-
1.5tähtaniisi
-
1 slriivitud ingverit
-
1viilutatud küüslauguküüs
-
1 sltomatipüreed
-
1 tltšillipuru
-
0.5 tlmusta pipart
-
0.5 tlsoola
Valmistamisjuhend
Lõika liha paarisentimeetristeks kuubikuteks. Pane lihatükid gripkotti. Sega omavahel marinaadi koostisained ja vala marinaad lihatükkidele. Sulge gripkott ja lase umbes 3 tundi maitsestuda. Lase lihatükid marinaadist puhtaks nõrguda ja lüki need paprikatükkidega vaheldumisi külmas vees leotatud bambusest grillvarrastele. Soovi korral võid varrastele lükkida ka kooritud küüslauguküüsi. Grilli vardaid korralikul kuumusel, vahepeal keerates ja marinaadi peale pintseldades, kuni liha on täiesti küps.