Pestoga Bostoni sai
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Ameerika, Eelroog

Pestoga Bostoni sai

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 0.5 l
    vett
  • 25 g
    värsket pärmi
  • 0.5 tl
    soola
  • 1 dl
    jämedat rukkijahu
  • 0.8 dl
    avokaadoõli
  • 10 dl
    nisujahu
  • Täidis:
  • 100 g
    punast pestokastet
  • 125 g
    riivjuustu
  • Peale:
  • 1
    kanamuna
  • 0.5 dl
    piiniaseemneid
 

Valmistamisjuhend

Soojenda vedelik käesoojaks. Lahusta vedelikus pärm ja sool. Lisa sõtkudes rukkijahu, avokaadoõli ja nisujahu. Lase tainal soojas kohas rätiku all umbes pool tundi kerkida. Sõtku tainast õhumullid välja. Rulli tainas jahusel laual nelinurkseks leheks. Määri tainale punane pestokaste ja raputa peale riivjuust. Keera tihkeks rulliks ning lõika rull ühesuurusteks laiemateks viiludeks. Tõsta viilud määritud, umbes 24–26 cm läbimõõduga koogivormi. Määri munaga ja raputa pinnale piiniaseemned. Küpseta 225-kraadises ahjus 20–30 minutit.