Pastavorm bataadiga
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Juur- ja köögiviljad, Suhkruvaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Pastatoidud, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Itaalia, Pearoog

Pastavorm bataadiga

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    bataati
  • 1 sl
    õli
  • 0.5 tl
    soola
  • piprasegu
  • 2.5 dl
    (rukki)pastat
  • 1
    kanamuna
  • 100 g
    väherasvast toorjuustu küüslauguga
  • 1 dl
    piima
  • 1
    kanamuna
  • 2 sl
    sojakastet
  • 1
    küüslauguküüs
  • 150 g
    külmutatud spinatit
  • 0.5
    potti basiilikut
 

Valmistamisjuhend

Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori ja lõika bataat väikesteks kuubikuteks. Aseta kuubikud ahjuvormi põhja. Sega omavahel õli, sool ja pipar, sega see bataaditükkidega. Küpseta ahju keskmises osas umbes 25–30 minutit, kuni bataadid on pehmed. Keeda pasta keevas (soolaga maitsestatud) vees valmis. Järgi pakendil olevat õpetust. Kurna. Sega omavahel muna, toorjuust, piim ja sojakaste. Koori ja purusta hulka küüslauguküüned. Tõsta hulka külmutatud spinat. Tükelda hulka basiilik. Sega ahjuvormis omavahel bataaditükid, pasta ja toorjuustusegu. Küpseta ahju keskmises osas umbes 15 minutit. Serveeri salatiga.