Pashakoogid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piknik, Lihavõtted, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna

Pashakoogid

12 tükki
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 3
    lehttainalehte
  • Täidis:
  • 2 dl
    vahukoort
  • 1 karp
    (200 g)toorjuustu
  • 2 sl
    suhkrut
  • 1 tl
    vanillisuhkrut
  • 0.5
    sidruni riivitud koor
  • 3 sl
    rosinaid
  • 3 sl
    mandlipuru
  • Peale:
  • tuhksuhkrut
 

Valmistamisjuhend

Sulata tainalehed pakendi õpetuse järgi. Lõika iga tainaleht neljaks väiksemaks leheks. Küpseta tainalehti 225-kraadise ahju keskmises osas 8–10 minutit. Lase lehtedel korralikult maha jahtuda. Poolita lehed. Valmista täidis. Vahusta koor. Sega toorjuust teises kausis pehmemaks ning maitsesta suhkru, vanillisuhkru ja riivitud sidrunikoorega. Sega hulka rosinad ja mandlipuru. Sega ettevaatlikult hulka vahukoor. Tõsta täidist tainalehtede vahele. Kaunista tuhksuhkruga.