Parmesani lihapallid ja tomatipasta
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Itaalia, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada

Parmesani lihapallid ja tomatipasta

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Lihapallidele annavad maitset ürdid ja parmesan. Söö lihapallide juurde pastat ja tomatikastet, milles on näpuotsatäis tšillit.

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 1 dl
    piima
  • 0.5 dl
    riivsaia
  • 1
    kanamuna
  • 2 sl
    hakitud peterselli
  • 1 tl
    oreganot
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1.5 dl
    riivitud parmesani
  • Tomatikaste:
  • 1 purk
    (500 g) passeeritud tomateid
  • 1
    küüslauguküüs
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 sl
    fariinsuhkrut
  • 1 tl
    tšillipastat
  • Lisaks:
  • 400 g
    pastat
 

Valmistamisjuhend

Sega kokku piim, riivsai ja kanamuna. Lase 5 minutit paisuda. Sega hulka hakkliha, hakitud petersell, maitseained ja riivitud parmesan. Sega ühtlaseks tainaks. Vormi niiskete käte vahel lihapallid. Prae lihapalle õlis kas pannil või 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Valmista kaste. Sega kastrulis kokku passeeritud tomat, pressitud küüslauguküüs ja maitseained. Keeda 5–10 minutit. Paku lihapalle keedetud pasta ja tomatikastmega.