
Meeldib
3
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Parmesani lihapallid ja tomatipasta
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Lihapallidele annavad maitset ürdid ja parmesan. Söö lihapallide juurde pastat ja tomatikastet, milles on näpuotsatäis tšillit.
Koostisosad
-
400 ghakkliha
-
1 dlpiima
-
0.5 dlriivsaia
-
1kanamuna
-
2 slhakitud peterselli
-
1 tloreganot
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
1.5 dlriivitud parmesani
- Tomatikaste:
-
1 purk(500 g) passeeritud tomateid
-
1küüslauguküüs
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
1 slfariinsuhkrut
-
1 tltšillipastat
- Lisaks:
-
400 gpastat
Valmistamisjuhend
Sega kokku piim, riivsai ja kanamuna. Lase 5 minutit paisuda. Sega hulka hakkliha, hakitud petersell, maitseained ja riivitud parmesan. Sega ühtlaseks tainaks. Vormi niiskete käte vahel lihapallid. Prae lihapalle õlis kas pannil või 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Valmista kaste. Sega kastrulis kokku passeeritud tomat, pressitud küüslauguküüs ja maitseained. Keeda 5–10 minutit. Paku lihapalle keedetud pasta ja tomatikastmega.