Õuna-ingveri lihapallid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba

Õuna-ingveri lihapallid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Õun sobib hästi ka sooja toidu sisse! Maitsesta lihapallid uuel viisil, riivides hakkliha hulka õuna ja ingverit. Proovi hõrgutavaid õuna-ingveri lihapalle!

Lisa

Koostisosad

  • 1 dl
    vett
  • 0.5 dl
    riivsaia
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 400 g
    maitsestamata hakkliha
  • 1
    kanamuna
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • 2
    õuna
  • 2 tl
    riivitud värsket ingverit
 

Valmistamisjuhend

Sega omavahel vesi ja riivsai. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibul pannil õli sees klaasjaks. Lisa riivsaiasegule sibul, hakkliha, muna ja maitseained. Koori ja riivi õun ja ingver. Sega need taina hulka.

Veereta massist niisutatud kätega väiksed pallid. Küpseta 225-kraadises ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil umbes 15 minutit või prae pannil õlis.