
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Õuna-ingveri lihapallid
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Õun sobib hästi ka sooja toidu sisse! Maitsesta lihapallid uuel viisil, riivides hakkliha hulka õuna ja ingverit. Proovi hõrgutavaid õuna-ingveri lihapalle!
Koostisosad
-
1 dlvett
-
0.5 dlriivsaia
-
1sibul
-
1 slõli
-
400 gmaitsestamata hakkliha
-
1kanamuna
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
- Lisaks:
-
2õuna
-
2 tlriivitud värsket ingverit
Valmistamisjuhend
Sega omavahel vesi ja riivsai. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibul pannil õli sees klaasjaks. Lisa riivsaiasegule sibul, hakkliha, muna ja maitseained. Koori ja riivi õun ja ingver. Sega need taina hulka.
Veereta massist niisutatud kätega väiksed pallid. Küpseta 225-kraadises ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil umbes 15 minutit või prae pannil õlis.