Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
600 gpõrsa välisfileed
-
0.5 tlsoola
-
purustatud musta pipart
-
1 slõli
-
2(300 g) peeti
-
2.5 dlpurustatud odrakruupe
-
7 dlaedviljapuljongit
-
1 tlkuivatatud tüümiani
-
2 dlköögikoort
-
1 pakk(150 g) tükeldatud sinihallitusjuustu
- Peale:
-
peterselli või tüümiani
Valmistamisjuhend
Lõika liha sentimeetri paksusteks viiludeks ning maitsesta need soola ja pipraga. Prae lihaviilud pannil õlis kaunilt pruuniks. Koori peedid ja riivi jämeda riiviga. Lao ahjuvormi vaheldumisi odrakruupe, riivitud peeti ja lihaviilusid. Lisa aedviljapuljong, tüümian ja koor. Küpseta 175-kraadise ahju keskmises osas umbes 30 minutit. Lisa sinihallitusjuust ja küpseta veel 30–40 minutit. Kui pind hakkab muutuma liiga tumedaks, kata vorm küpsetuspaberiga. Kui pind on kuiv, lisa vedelikku. Raputa peale hakitud peterselli või tüümiani.