Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
3porgandit
-
0.5Hiina kapsast
-
2 tlseesamiõli
-
1 pakk(70 g) India pähkleid
-
2 tlrapsiõli
-
soola
-
3 pakkikiirnuudleid
-
1 slsojakastet
-
2 slpeenestatud varajast sibulat või murulauku
-
0.5peenestatud punast tšillit
Valmistamisjuhend
Koori porgand ja lõika ülipeenteks tikkudeks. Tükelda Hiina kapsas. Kuumuta pannil seesamiõli. Küpseta porgandeid ja Hiina kapsast kiiresti pannil. Tõsta pannilt ära. Purusta pähklid. Kuumuta pannil õli ja pruunista kiiresti pähklid, ära lase kõrbema minna. Maitsesta kergelt soolaga ja tõsta kõrvale. Pehmenda nuudlid keevas vees, kurna ning prae kiiresti kuumal pannil. Lisa hulka aedviljaribad ja pähklid ning maitsesta sojakastmega. Tõsta kaussi ja raputa peale peenestatud murulauku ja tšillit.