Mustika-vanilli Bostoni sai
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piknik, Marjad, Sünnipäev, Keskmine raskusaste, Varu aega, Lastepidu, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Ameerika

Mustika-vanilli Bostoni sai

25 tükki
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

See Bostoni sai saab uut maitset mustikatest ja mahlasust vanillikastmest. Mustika-vanilli Bostoni saias on lausa 25 tükki, nii et see küpsetis sobib hästi suvisele peolauale. Paku kohvi või tee kõrvale.

Lisa

Koostisosad

  • 1 purk
    (2,5 dl) vanillikastet
  • 25 g
    pärmi
  • 1 dl
    suhkrut
  • 1 tl
    jahvatatud kardemoni
  • 0.5 tl
    soola
  • 1
    kanamuna
  • 8 dl
    nisujahu
  • 75 g
    margariini
  • Mustika-vanillitäidis:
  • 100 g
    margariini
  • 2 dl
    tuhksuhkrut
  • 2 sl
    nisujahu
  • 1 sl
    vanillisuhkrut
  • 2 dl
    külmutatud mustikaid
  • Määrimiseks:
  • 1
    kanamuna
  • Peale:
  • 2 sl
    pärlsuhkrut
 

Valmistamisjuhend

Määri pind munaga ja raputa peale pärlsuhkrut. Küpseta 200-kraadise ahju alumises osas umbes 30 minutit.

Soojenda vanillikaste käesoojaks. Lahusta selles pärm. Lisa suhkur, kardemon, sool ja muna. Lisa hulka osa jahu ning sega ühtlaseks. Lisa pehme margariin ja ülejäänud jahu. Sõtku sitkeks tainaks. Lase tainal rätiku all soojas kohas kahekordseks kerkida.

Rulli tainas umbes 30 x 60 cm suuruseks leheks. Sega kausis margariin, tuhksuhkur, jahu ja vanillisuhkur. Määri segu taina peale. Puista peale mustikad. Keera tainas rulli. Lõika rull üheksaks tükiks. Vooderda lahtikäiva põhjaga vorm (läbimõõt 26 cm) küpsetuspaberiga. Pane rullitükid, lõikepind ülespoole, vormi. Kata käterätikuga ja lase 20 minutit kerkida.