Marineeritud spargel
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Varu aega, Sisaldab tsitruseid, Eelroog

Marineeritud spargel

4 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

 

Marineeritud spargel on kevadhõrgutiste klassika. Jäta sparglile marineerumiseks umbes kaks tundi aega. Paku näiteks salatite ja pirukate juurde kevadisel peolaual või kala- ja lihatoidu lisandina.

Lisa

Koostisosad

  • 1 kimp
    sparglit
  • 1 dl
    õli
  • 0.5 dl
    palsamiveiniäädikat
  • 2 sl
    sidrunimahla
  • 0.8 tl
    soola
  • musta pipart
  • 1.5 sl
    hakitud basiilikut
  • 1.5 sl
    hakitud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Koori sparglid ja lõike puine, kõva varreosa ära. Keeda sparglid soolavees peaaegu küpseks, umbes 10 minutit.

Nõruta sparglid korralikult. Sega õli hulga äädikas, sidrunimahl, sool ja pipar. Vala vedelik sparglite peale. Lase umbes 2 tundi jääkapis maitsestuda.

Tükelda peale peterselli ja basiilikut.