
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
600 glõhefileed
-
soola
-
valget pipart
-
75 gmaitsestatud toorjuustu, näiteks mädarõika
-
4 slpeenestatud tilli
- kartuli ratatouille:
-
3tugeva struktuuriga kartulit
-
2 slõli
-
1värske suvikõrvits
-
1punane paprika
-
1sibul
-
2küüslauguküünt
-
1 purk(200 g) passeeritud tomatit
-
1 tltüümiani
-
suhkrut
-
soola
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Valmista ratatouille. Koori ja tükelda kartulid. Prae kartuleid kiirelt pannil õlis. Kata kaanega ja lase haududa. Tükelda suvikõrvits, paprika ja sibul ning küüslauk. Lisa need kartulite hulka ja suurenda kuumust. Sega, kuni aedviljad saavad pisut värvi. Lisa hulka tomatipüree ja maitseained. Lase aedviljadel küpseks haududa. Eemalda lõhelt luud ja nahk. Lõika lõhe pikisuunas pikkadeks ribadeks. Sega toorjuust pehmemaks ning määri lõheribadele ja puista peale hakitud tilli. Keera lõheribad rullideks ja kinnita kokteiltikkudega. Tõsta rullid ahjuvormi ja küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Paku lõherulle kartuli ratatouille' juurde.