
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 glillkapsast
-
300 gbrokolit
-
50 gporrulauku
-
1 slõli
-
1 lvett
-
1 slkontsentreeritud köögiviljapuljongit
-
100 gtoorjuustu või 75 g sulatatud juustu
-
0.5 tlsoola
-
0.5 tlpipart
Valmistamisjuhend
Pese ja tükelda lillkapsas ja brokoli. Lõika varred väiksemaks kui õisikud, sest need valmivad aeglasemalt. Poolita porrulauk, loputa hoolikalt ning viiluta. Kuumuta õli ning hauta selles köögivilju. Pane osa lillkapsa- ja brokoliõisikutest serveerimisel kaunistamiseks kõrvale. Lisa vesi ja puljongikontsentraat. Keeda köögiviljad pehmeks. Püreesta nuimiksriga. Lisa toorjuust või sulatatud juust, sool ja pipar. Kuumuta keemiseni ning serveeri.