
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Liibanoni läätsesupp
2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Maitsev Liibanoni läätsesupp maitseb hästi nii eelroaks kui ka kergeks eineks. Paku supi juurde crème fraîche\'i ja hakitud rohelist paprikat.
Koostisosad
-
1sibul
-
1küüslauguküüs
-
1 slõli
-
1 sljahvatatud vürtsköömneid
-
1 slriivitud värsket ingveri
-
1pudrukartul
-
1 dlpunaseid läätsi
-
7 dlaedviljapuljongit
-
Cayenne'i pipart
-
soola
-
purustatud musta pipart
- Lisaks:
-
hapukoort
-
hakitud rohelist paprikat
Valmistamisjuhend
Koori ja peenesta sibul ning küüslauguküüned. Kuumuta neid haudepotis õlis koos vürtsköömnete ja riivitud ingveriga. Lõika kooritud kartul kuubikuteks. Lisa potti kartulid ja loputatud läätsed. Lisa aedviljapuljong ja maitseained. Lase supil umbes 15 minutit keskmisel kuumusel keeda. Püreesta supp ja kui vaja, lisa vedelikku. Paku supi juurde crème fraîche'i ja hakitud rohelist paprikat.