Liigitus
Läätse-aedviljapada
2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Läätsepada on maitsev nii eraldi toiduna kui ka lisandina. Läätse-aedviljapajale annavad maitset muu hulgas kurkum ja garam masala, kaalikas aga teeb paja toitvaks.
Koostisosad
-
tükk porrulauku
-
1küüslauguküüs
-
1 slõli
-
1 tlkurkumit
-
1 tlgaram masala maitseainesegu
-
1värske porgand
-
tükk (200 g) kaalikat
-
300 glillkapsast
-
1 dlpunaseid läätsi
-
1 purk(400 g) purustatud tomateid
-
1 dlvett
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
0.5sidruni mahl
Valmistamisjuhend
Lõika porru pikuti pooleks ja loputa korralikult. Haki porrulauk ja küüslauk peeneks. Kuumuta haudepotis õli, kurkum ja maitsesegu. Lisa porruribad ja peenestatud küüslauguküüs. Sega veidi. Koori porgand ja kaalikas ning tükelda kõik aedviljad. Pane aedviljad koos loputatud läätsedega haudepotti. Sega paar minutit. Lisa purustatud tomat, vesi ja maitseained. Keeda umbes 10 minutit või seni, kuni läätsed ja aedviljad on valmis. Maitsesta pajaroog sidrunimahlaga.