Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
180 gDigestive küpsiseid
-
75 gvõid
- Täidis:
-
3 dlvahukoort
-
200 gpiimašokolaadi
-
200 gmaitsestamata toorjuustu
-
2 tlvanillisuhkrut
-
50 gpurustatud piimašokolaadi
- Peale panemiseks:
-
50 gpiimašokolaadi
Valmistamisjuhend
Vahusta vahukoor. Pane tükeldatud šokolaad potti ja sulata pliidil väga väikesel temperatuuril. Tõsta pott pliidilt ära. Lisa šokolaadile toorjuust ja vanillisuhkur. Lase jahtuda. Sega juustusegu ja šokolaadipuru vahukoorega. Vala segu põhja peale. Lase tordil sügavkülmas umbes 4 tundi külmuda. Tõsta tort toatemperatuurile umbes 20 minutit enne serveerimist. Kaunista šokolaadipuruga.
Vooderda lahtikäiva vormi põhi (läbimõõt u 23 cm) küpsetuspaberiga. Pane küpsised kilekotti ja purusta taignarulliga. Vala küpsisepuru kaussi, lisa hulka sulatatud või. Vajuta segu vormi põhjale ja pane vorm külmkappi.