Meeldib
5
2
Sobib mulle
50%
Liigitus
Krõbedad bataadifriikad ja apelsinimajonees
4-le inimesele
” Ahjus valmistatud bataadifriikad küpsevad pehmeks ja magusaks. Värskendav apelsinimajonees lisab bataadifriikatele mahlast mekki. Kasutades veganmajoneesi sobib retsept ka veganitele.
Koostisosad
-
800 gbataati
-
1 dlõli
-
2 splsuitsupaprikat
-
1 tltšillimaitseainet
-
1 tlsoola
-
Apelsinimajonees:
-
2 dlkvaliteetset majonees
-
2 splapelsinimahla (võid kasutada sama apelsini mahla, mille koore oled enne ära riivinud)
-
1apelsini riivitud koor
-
1 tllaimimahla
Valmistamisjuhend
Bataadifriikad: pese bataadid hoolega puhtaks ning lõika sõrmejämedusteks pulkadeks. Sega kausis bataadipulgad, õli ja maitseained hästi läbi. Kalla bataadifriikad küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit.
Apelsinimajonees: sega omavahel majonees, apelsini- ja laimimahl ja apelsinikoor. Paku kuumade ja krõbedate bataadifriikate kõrvale.