Köögiviljaborš
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Jõulud, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Pearoog

Köögiviljaborš

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküünt
  • 2
    peeti
  • 2
    porgandit
  • 0.2
    peakapsast
  • 1 l
    köögiviljapuljongit (kuubikutest või kontsentraadist)
  • 1 sl
    tumedat palsamiäädikat
  • 1 dl
    kuubikuteks lõigatud marineeritud kurki
  • 1 dl
    hakitud värskeid ürte
  • veidi värskelt purustatud musta pipart
  • Serveerimiseks:
  • 1 pakk
    pehmet juustu
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul ja küüslauk. Koori peedid ning riivi jämedateks ribadeks. Koori ja viiluta porgandid. Loputa ja viiluta kapsas. Kuumuta puljongit potis keemiseni ning lisa tükeldatud köögiviljad ning palsamiäädikas. Keeda keskmisel kuumusel kaane all umbes 20 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Lisa marineeritud kurk, värsked ürdid ja pipar. Maitse. Vajadusel lisa supi hapukamaks tegemiseks äädikat, maitsesta soola või pipraga. Serveeri köögiviljaborši pehme juustuga.