
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1sibul
-
1küüslauguküünt
-
2peeti
-
2porgandit
-
0.2peakapsast
-
1 lköögiviljapuljongit (kuubikutest või kontsentraadist)
-
1 sltumedat palsamiäädikat
-
1 dlkuubikuteks lõigatud marineeritud kurki
-
1 dlhakitud värskeid ürte
-
veidi värskelt purustatud musta pipart
- Serveerimiseks:
-
1 pakkpehmet juustu
Valmistamisjuhend
Koori ja haki sibul ja küüslauk. Koori peedid ning riivi jämedateks ribadeks. Koori ja viiluta porgandid. Loputa ja viiluta kapsas. Kuumuta puljongit potis keemiseni ning lisa tükeldatud köögiviljad ning palsamiäädikas. Keeda keskmisel kuumusel kaane all umbes 20 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Lisa marineeritud kurk, värsked ürdid ja pipar. Maitse. Vajadusel lisa supi hapukamaks tegemiseks äädikat, maitsesta soola või pipraga. Serveeri köögiviljaborši pehme juustuga.