Kitsejuustulõhe
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab kala, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Kala, Pearoog

Kitsejuustulõhe

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Maitsesta ahjulõhe pehme kitsejuustuga ning raputa peale piiniaseemneid. Ahjulõhe küpsemisaeg on paarkümmend minutit. Paku lõhe juurde värsket salatit ja näiteks keedetud kartuleid.

Lisa

Koostisosad

  • 1 kg
    lõhefileed
  • pisut purustatud valget pipart
  • 1 purk
    (150 g) pehmet kitsejuustu
  • 1 dl
    koort
  • 4 sl
    piiniaseemneid
  • 1 tl
    soola
 

Valmistamisjuhend

Pane lõhefilee ahjuvormi, nahk allapoole. Maitsesta soola ja pipraga. Sega kitsejuust ja koor kokku pehmeks määrdeks. Määri segu lõhefilee pinnale. Puista peale piiniaseemned.

Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 20 minutit.