Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Kitsejuustu-porrusupp
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Kitsejuustu-porrusupp sobib hästi lõunaeineks või eelroaks. Raputa kitsejuustusupi pinnale murulauku ja võis kuumutatud õunakuubikuid.
Koostisosad
-
1väike sibul
-
0.5rohelist õuna
-
1 slvõid
-
300 gkülmutatud kartuli-porrusegu
-
4 dlvett
-
1aedvilja- või kanapuljongikuubik
-
125 gkitse valgehallitusjuustu
-
2 dlkoort
-
0.2 tlestragoni
-
0.5 tlsoola
-
0.2 tlmusta pipart
- Peale:
-
hakitud murulauku
-
0.5õuna, kuubikutena
-
1 slvõid
Valmistamisjuhend
Haki sibul ning koori ja tükelda õun. Kuumuta õuna-sibulasegu võis. Lisa külmutatud aedvili, vesi ja puljongikuubik. Hauta 10 minutit.
Lisa tükeldatud juust ja püreesta supp. Lisa koor ja maitseained. Lase keema tõusta. Raputa supi peale hakitud murulauku ja võis kuumutatud õunakuubikuid.