Kartulipüreesupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Pearoog

Kartulipüreesupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    jahuseid kartuleid
  • 1
    hapu õun
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 7 dl
    vett
  • 1
    aedviljapuljongikuubik
  • 1 purk
    (125 g) mädarõikaga toorjuustu
  • soola
  • Peale:
  • küpsetatud õunakuubikuid
  • röstitud sibulat
  • hakitud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda kartulid ja õun. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibulat ja küüslauku potis õli sees. Lisa kartuli- ja õunatükid. Sega veidi. Lisa potti vesi ja puljongikuubik. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Lõpupoole sega hulka toorjuust ja sool.

Püreesta kartulid kas pudrunuia või saumikseriga. Kui soovid, et supp oleks siidiselt sile, siis aja see läbi sõela. Raputa supi peale küpsetatud õunakuubikuid, röstitud sibulat ja hakitud peterselli.