Kartulipudru-hakklihavorm
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Keskmine valmistusaeg, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Kartulipudru-hakklihavorm

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • Hakklihakaste:
  • 1
    sibul
  • 400 g
    hakkliha
  • 1 sl
    rapsiõli
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 2 tl
    suhkrut
  • 1.5 tl
    soola
  • 1 sl
    kuivatatud oreganot
  • 1.5 dl
    hakitud konservkurki
  • Lisaks:
  • 9 dl
    kartuliputru
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibulad. Pruunista hakkliha kas õlis või omas rasvas. Lisa hakitud sibul ja kuumuta veidi. Lisa purustatud tomatid, suhkur, sool ja oregano. Hauta kaane all 10–15 minutit. Vajadusel lisa vedelikku. Lisa kastmele konservkurgid ja maitse. Kalla hakklihakaste ahjuvormi. Laota peale kartulipuder. Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 30 minutit. Lase hetk tõmmata ja paku juurde salatit.