
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1sibul
-
2küüslauguküünt
-
2 slõli
-
2keskmise suurusega jahust kartulit
-
1 lvett
-
1köögiviljapuljongikuubik
-
500 gkaalikaid
-
0.5 tlkaneeli
-
1 tlsoola
-
1tops (200 g) crème fraîche’i
- Serveerimiseks:
-
peotäis piparkooke
Valmistamisjuhend
Koori ja haki sibul ja küüslauk. Kuumuta potis õli ning lisa sibul ja küüslauk. Lase mõni minut haududa. Lisa kartulid, kaalikas, vesi ja puljongikuubik. Keeda 10 minutit. Püreesta nuimiksriga. Lisa kaneel, sool ja ⅔ crème fraîche’i. Lase keema tõusta. Lisa vedelikku, kui supp on liiga paks. Vala ülejäänud crème fraîche supi pinnale koos murendatud piparkookidega. Serveeri jõululauas eelroana.