
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
600 g(2-3 tk) rohelist jahubanaani
-
1punane sibul
-
200 gkülmutatud ube või herneid
-
1väike lillkapsas
-
4küüslauguküünt
-
1tšilli
-
0.5 dlrapsiõli
-
1.2 slpunast karripastat
-
2 tlsuhkrut
-
3 dlvett
-
0.5aedviljapuljongikuubikut
-
2 dlkookoskoort
-
1 slsidruni- või laimimahla
-
soola
Valmistamisjuhend
Koori ja tükelda jahubanaanid. Tükelda sibul ja purusta küüslauguküüned ning tšilli, millest on eelnevalt eemaldatud seemned. Eralda lillkapsa õisikud.
Kuumuta haudepotis või vokis õli. Kuumuta korraks sibulaid ja tšillit. Lisa jahubanaanikuubikud, lillkapsas ja karripasta. Küpseta segades umbes 5 minutit. Lisa suhkur, küpseta.
Kalla vesi ja kastmepõhi haudepotti. Keeda tasasel kuumusel, kuni jahubanaanid on pehmenenud ja supileem veidi aurustunud.
Lisa kookoskoor, sidrunimahl ja oad või herned. Keeda väiksel kuumusel seni, kuni leem pakseneb. Maitsesta vajadusel soolaga.