Jahubanaanikarri
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Puuviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab tsitruseid, Aasia, Pearoog

Jahubanaanikarri

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    (2-3 tk) rohelist jahubanaani
  • 1
    punane sibul
  • 200 g
    külmutatud ube või herneid
  • 1
    väike lillkapsas
  • 4
    küüslauguküünt
  • 1
    tšilli
  • 0.5 dl
    rapsiõli
  • 1.2 sl
    punast karripastat
  • 2 tl
    suhkrut
  • 3 dl
    vett
  • 0.5
      aedviljapuljongikuubikut
  • 2 dl
    kookoskoort
  • 1 sl
    sidruni- või laimimahla
  • soola
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda jahubanaanid. Tükelda sibul ja purusta küüslauguküüned ning tšilli, millest on eelnevalt eemaldatud seemned. Eralda lillkapsa õisikud.

Kuumuta haudepotis või vokis õli. Kuumuta korraks sibulaid ja tšillit. Lisa jahubanaanikuubikud, lillkapsas ja karripasta. Küpseta segades umbes 5 minutit. Lisa suhkur, küpseta.

Kalla vesi ja kastmepõhi haudepotti. Keeda tasasel kuumusel, kuni jahubanaanid on pehmenenud ja supileem veidi aurustunud.

Lisa kookoskoor, sidrunimahl ja oad või herned. Keeda väiksel kuumusel seni, kuni leem pakseneb. Maitsesta vajadusel soolaga.