Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1(u 600 g) põrsa sisefilee
- Marinaad:
-
1 dlploomipüreed
-
2 slkristall-roosuhkrut
-
2 slmagusat sojakastet
-
2 slvalge veini äädikat
-
1 tlTabasco kastet
-
1 slriivitud värsket ingveri
-
1purustatud küüslauguküüs
-
2 slrapsiõli
Valmistamisjuhend
Keeda marinaadi koostisaineid 5 minutit. Lase jahtuda. Pane filee ja pooled marinaadist külmutuskotti. Lase jahedas kohas paar tundi või öö läbi maitsestuda. Tõsta umbes tund enne küpsetamist toasooja, pühi marinaad ära. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 45 minutit. Pintselda ülejäänud marinaad filee peale küpsetamise vältel. Kata fooliumiga ja lase umbes 5 minutit tõmmata. Lõika viiludeks.