
Meeldib
0
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Hernesupp kõrvitsa ja sulatatud juustuga
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Taimsest valgust pakatav püreesupp valmib kiiresti ja lihtsalt.
Koostisosad
-
Hernejahu-kõrvitsa püreesupp:
-
100 ghernejahu
-
150 mlvesi
-
1 kgkõrvitsat
-
200 gsulatatud juust
-
2küüslauguküünt
-
1sibul
-
rüpsiõli
-
soola ja pipart
-
* kõrvitsaseemneid või Tammejuure kanepiseemneid serveerimiseks
Valmistamisjuhend
Lisa hernejahule vesi.
Sega köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks püreeks.
Koori sibul ja küüslauk ning haki need peeneks.
Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks.
Koori kõrvits ja haki viljaliha kuubikuteks
Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks.
Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga.
Lisa sulajuust, sool, pipar.
Mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks.
Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid või kanepiseemneid