Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
550 gveise välisfileed
-
2 slõli või võid
-
1 karp(200 g) värskeid šampinjone
-
1 dlvett
-
1.5 purkihapukoort
-
1.5soolakurki
-
purustatud musta pipart
-
1 tlsoola
Valmistamisjuhend
Lõika filee põigiti viiludeks ja viilud ribadeks. Soojenda ribasid toatemperatuuril. Pruunista liha väikestes kogustes praepannil ja tõsta seejärel potti. Loputa panni vahepeal veetilgaga ja vala loputusvesi lihatükkidele. Lase liha keema. Lisa potti hapukoor. Pruunista samamoodi ka puhastatud ja viilutatud seened ning vala liha peale. Sega ja hauta. Lisa lõpuks potti viilutatud kurgid, pipar ja sool. Serveeri kartulite ja salatiga.