Broileri-spinatilasanje
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Itaalia, Pearoog

Broileri-spinatilasanje

4-le inimesele
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    lasanjeplaate
  • Broilerisegu:
  • 300 g
    broileriviile
  • 1
    sibul
  • 1
    suur porgand
  • 1
    väike suvikõrvits
  • 1
    kollane paprika
  • 2
    küüslauguküünt
  • 0.5 tl
    kurkumi
  • 1 tl
    majoraani
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • 1 tl
    soola
  • Spinati-juustukaste:
  • 7 dl
    kana- või aedviljapuljongit
  • 150 g
    külmutatud spinatit
  • 200 g
    sulatatud juustu
  • 3.2 sl
    nisujahu
  • Katteks:
  • riivitud juustu
 

Valmistamisjuhend

Prae pannil broileriviilud ning kuumuta väikeseks tükeldatud sibul ja porgand. Pane hulka kuubikuteks lõigatud suvikõrvits ja paprika ning purustatud küüslauguküüned. Maitsesta segu. Valmista kaste: sulata tükeldatud juust kuumas puljongis. Lisa spinat ja keeda paar minutit. Tee kaste paksemaks: sega veetilgas jahu ja vala see puljongile pidevalt segades. Vala võiga määritud ahjuvormi kõigepealt veidi kastet ja aseta selle peale lasanjeplaadid. Pane plaatide peale broilerisegu ja jälle kastet. Jätka kihtide ladumist ja kõige peale jäta spinati-juustukaste. Raputa peale riivjuustu ja küpseta 175 kraadi juures 1-1,5 tundi, vajadusel kata pind fooliumiga.