Bataadiburgerid
Meeldib
3 2
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab seeni, Eelroog

Bataadiburgerid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Aedviljaburger valmib bataatidest ja šampinjoni-oapihvidest.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    suur (umbes 800 g) bataat
  • 2 sl
    oliiviõli
  • Šampinjoni-oapihvid:
  • 100 g
    šampinjone
  • 1 purk
    (290/175 g) eelkeedetud aedube
  • 0.5 dl
    India pähkleid
  • 0.5 dl
    riivsaia
  • 1 tl
    jahvatatud vürtsköömneid
  • 1 tl
    soola
  • veidi purustatud musta pipart
  • 2 sl
    peenestatud koriandrit
  • Praadimiseks:
  • 1 sl
    õli
  • Lisaks:
  • salatit
  • maitsestamata jogurtit
  • salsakastet
  • koriandrit
 

Valmistamisjuhend

Koori bataat ja lõika umbes 1,5 cm paksusteks viiludeks. Pintselda viiludele õli. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit või kuni bataadid on pisut pehmenenud.

Valmista šampinjoni-oapihvid. Tõsta seened, loputatud ja nõrutatud aedoad ning India pähklid lõiketeraga köögikombaini. Töötle krobeliseks seguks. Sega lusikaga hulka riivsai, maitseained ja peenestatud koriander. Vormi massist käte vahel pihvid. Prae pihve õlis väikesel kuumusel umbes 5 minutit mõlemalt poolt.

Pane pihv bataadiviilude vahele ja burger ongi valmis. Aedviljaburger valmib bataatidest ja šampinjoni-oapihvidest.